Фітоконцентрати оздоровчого призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

До актуальних проблем харчової промисловості слід віднести розширення асортименту продукції з використанням вітчизняної рослинної сировини, в тому числі плодово-ягідної, пряно-ароматичної та лікарської; збільшення частки напоїв лікувально-профілактичного призначення; організацію промислового виробництва концентратів напоїв з натуральної сировини із заданим складом і підвищеними біологічними властивостями. By pressing problems of the food industry include expanding the range of products using native plant material, including fruits and berries, aromatic and medicinal; increasing the share drinks preventive purposes; Industrial Engineering drinks concentrates from natural raw materials with a given composition and enhanced biological properties.

Опис

Ключові слова

кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, оздоровчі продукти, напої, фітоконцентрати, wellness products, beverages, phytoconcentrates

Бібліографічний опис

Фітоконцентрати оздоровчого призначення / К. А. Науменко, Н. Е. Фролова, Н. В. Чепель, В. О. Усенко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 215-217.