DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22118

Название: Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноутворюючу здатність білка
Другие названия: The influence of surfactants in foaming ability of protein
Авторы: Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Доценко, Віктор Федорович
Шкабура, Софія Сергіївна
Kobets (Zadorozhnia), Elena
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Dotsenko, Viktor
Shkabura, Sofia
Ключевые слова: поверхнево-активні речовини
поверхностно-активные вещества
surfactants
піноутворююча здатність
пенообразующая способность
blowing capacity
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноутворюючу здатність білка / О. С. Кобець, С. С. Шкабура, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко // Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів, Тернопіль, 25–26 лист. 2015. / М-во освіти і науки України, Терн. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. – Тернопіль : ТНТУ, 2015. – 277.
Краткий осмотр (реферат): Всю різноманітність добавок, що використовуються у технологіях кексових виробів, за хімічним походженням і функціональними властивостями можна умовно поділити наступним чином: білковмісна сировина тваринного та рослинного походження; вуглеводовмісна сировина; поверхнево-активні речовини неіоногенної дії (ПАР) та суміші на їх основі.Все разнообразие добавок, используемых в технологиях кексовых изделий, по химическому происхождению и функциональными свойствами можно условно разделить следующим образом: белоксодержащие сырье животного и растительного происхождения; углеводосодержащими сырье; поверхностно-активные вещества неионогенного действия (ЮАР) и смеси на их основе.All variety of additives used in technologies keksovyh products originating in chemical and functional properties can be divided as follows: bilkovmisna raw animal and vegetable origin; vuhlevodovmisna raw materials; surfactants nonionic action (South Africa) and mixtures based on them.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22118
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Cofia_1.pdf226,38 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback