Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22133
Title: Замінник сухої пшеничної клейковини для покращення якості хлібобулочних виробів
Authors: Білик, Олена Анатоліївна
Бабіч, Оксана Вікторівна
Бондар, Володимир Іванович
Кобилінська, Олена Валеріївна
Keywords: суха пшенична клейковина
технологічні показники
якість хліба
ферментний препарат
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
сухая пшеничная клейковина
технологические показатели
качество хлеба
ферментный препарат
dry wheat gluten
technological performance
quality of bread
enzymes
Issue Date: 2015
Citation: Замінник сухої пшеничної клейковини для покращення якості хлібобулочних виробів / О. А. Білик, О. В. Бабіч, В. І. Бондарь, О. В. Кобилінська // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. - № 12 (133). – С. 6 - 7.
Abstract: Наведено можливість використання сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів у разі використання борошна з зниженим вмістом клейковини. Визначено позитивний вплив сухої пшеничної клейковини на якість хліба у кількості 4 %. Доведено позитивний вплив на якість хлібобулочних виробів у разі заміни 50 % СПК на ФП GPlus.Приведены возможность использования сухой пшеничной клейковины для улучшения качества хлебобулочных изделий в случае использования муки с пониженным содержанием клейковины. Определено положительное влияние сухой пшеничной клейковины на качество хлеба в количестве 4%. Доказано положительное влияние на качество хлебобулочных изделий в случае замены 50% СПК на ФП GPlus.An ability to use dry wheat gluten to improve the quality of baked goods in the case of flour with low gluten content. Determined a positive effect of dry wheat gluten on quality food in an amount from 1 to 4%. The positive impact on the quality of bakery products in the event of replacing 50% dry wheat gluten on GPlus.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22133
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Skovzspkdpyhv.pdf233.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.