Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22135
Title: Кекс безглютеновий (патент на корисну модель № 20733)
Authors: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Бабіч, Оксана Вікторівна
Дорохович, Вікторія Віталіївна
Keywords: безглютенове борошно
целіакія
цукор
гречане борошно
кекс безглютеновий
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
gluten-free flours
celiac disease
sugar
buckwheat flour
gluten-free cupcake
Issue Date: 2007
Citation: Патент 20733 UA, МПК А23G 3/00 (2007.02). Кекс безглютеновий / Дорохович А. М., Бабіч О. В., Дорохович В. В. ; заявник і власник Національний університет харчових технологій. - № 2006 07975; заявл. 17.07.2006; опубл. 15.02.2007, Бюл. № 2.
Abstract: Запропонована заміна пшеничного борошна гречаним дозволяє вживати ці вироби хворим на целіакію, тому що білки гречаного борошна не викликають такої алергічної реакції як викликає глютен (білок, що притаманний пшеничному борошну). The proposed replacement of buckwheat flour allows the use of these products to patients with celiac disease because buckwheat flour proteins do not cause allergic reactions such as causing gluten (a protein that is inherent in wheat flour).
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22135
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pbovgfc.pdf71.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.