Кекс безглютеновий (патент на корисну модель № 20733)
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонована заміна пшеничного борошна гречаним дозволяє вживати ці вироби хворим на целіакію, тому що білки гречаного борошна не викликають такої алергічної реакції як викликає глютен (білок, що притаманний пшеничному борошну). The proposed replacement of buckwheat flour allows the use of these products to patients with celiac disease because buckwheat flour proteins do not cause allergic reactions such as causing gluten (a protein that is inherent in wheat flour).
Опис
Ключові слова
безглютенове борошно, целіакія, цукор, гречане борошно, кекс безглютеновий, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, gluten-free flours, celiac disease, sugar, buckwheat flour, gluten-free cupcake
Бібліографічний опис
Патент 20733 UA, МПК А23G 3/00 (2007.02). Кекс безглютеновий / Дорохович А. М., Бабіч О. В., Дорохович В. В. ; заявник і власник Національний університет харчових технологій. - № 2006 07975; заявл. 17.07.2006; опубл. 15.02.2007, Бюл. № 2.