Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22154
Title: Білкові препарати рослинного і тваринного походження у технології м'ясопродуктів
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Страшинський, Ігор Мирославович
Фурсік, Оксана Петрівна
Keywords: білкові препарати рослинного походження
білкові препарати тваринного походження
м’ясні продукти
plant origin protein
animal origin protein
meat products
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Пасічний, В. М. Білкові препарати рослинного і тваринного походження у технології м'ясопродуктів / В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік // Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 40-річчю заснування факультету харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, 20-21 листопада 2014 р. – Полтава : ПУЕТ, 2015. – С. 20 - 22.
Abstract: В умовах дефіциту м’ясної сировини зниження собівартості продукції шляхом використання білкових препаратів є актуальним. Основними білковими препаратами є білки рослинного та тваринного походження. Серед білкових компонентів рослинного походження, що застосовують у виробництві харчових продуктів, найбільшого поширення набули білки сої. Серед тваринних білків використовують білки молока, крові, колагенвмісної сировини та інші. Given the shortage of raw meat production cost reduction through the use of protein drugs is relevant. The main protein preparations are proteins of plant and animal origin. Among the protein components of vegetable origin used in the manufacture of food products, more distribution was received soy proteins. Among animal proteins using milk proteins, blood, collagen and other materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22154
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf465.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.