Дослідження чутливості мікрофлори сухих заквасок Vivo до антибіотиків

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Антибіотики мають вибіркову здатність пригнічувати та затримувати ріст мікроорганізмів. Кожний антибіотик характеризується специфічним спектром дії - активний відносно певних мікроорганізмів. Antibiotics have a selective ability to inhibit and delay the growth of microorganisms. Each is characterized by a specific antibiotic spectrum of action - active against certain microorganisms.

Опис

Ключові слова

сухі закваски, Vivo, антибіотики, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра біотехнології і мікробіології, dry starters, antibiotics

Бібліографічний опис

Арсеньева, Л. Ю. Дослідження чутливості мікрофлори сухих заквасок Vivo до антибіотиків / Л. Ю. Арсеньева, М. М. Антонюк, К. В. Золотоверх // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 97-98.