Дослідження чутливості мікрофлори сухих заквасок Vivo до антибіотиків

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Антибіотики мають вибіркову здатність пригнічувати та затримувати ріст мікроорганізмів. Кожний антибіотик характеризується специфічним спектром дії - активний відносно певних мікроорганізмів. Antibiotics have a selective ability to inhibit and delay the growth of microorganisms. Each is characterized by a specific antibiotic spectrum of action - active against certain microorganisms.

Опис

Ключові слова

сухі закваски, Vivo, антибіотики, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра біотехнології і мікробіології, dry starters, antibiotics

Бібліографічний опис

Арсеньева, Л. Ю. Дослідження чутливості мікрофлори сухих заквасок Vivo до антибіотиків / Л. Ю. Арсеньева, М. М. Антонюк, К. В. Золотоверх // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 97-98.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced