Розширення асортименту здобного печива за рахунок використання морквяного гідролізованого пюре

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Останнім часом на споживчому ринку підвищеним попитом користується здобне комбіноване печиво з желейними начинками на основі бісквітного напівфабрикату. Recently the consumer market increased demand combined butter cookies with jelly fillings based on semi-finished biscuit.

Опис

Ключові слова

здобне печиво, пюре, асортимент, mashed, range, butter biscuits, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Кирпіченкова, О. М. Розширення асортименту здобного печива за рахунок використання морквяного гідролізованого пюре / О. М. Кирпіченкова, В. І. Оболкіна // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 148–149.