Розширення асортименту здобного печива за рахунок використання морквяного гідролізованого пюре
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Останнім часом на споживчому ринку підвищеним попитом користується здобне комбіноване печиво з желейними начинками на основі бісквітного напівфабрикату. Recently the consumer market increased demand combined butter cookies with jelly fillings based on semi-finished biscuit.
Опис
Ключові слова
здобне печиво, пюре, асортимент, mashed, range, butter biscuits, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Кирпіченкова, О. М. Розширення асортименту здобного печива за рахунок використання морквяного гідролізованого пюре / О. М. Кирпіченкова, В. І. Оболкіна // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 148–149.