Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22603
Title: Отримання харчових барвників з лушпиння цибулі з підвищеним вмістом каротиноїдів
Other Titles: Getting food coloring made from the husks of onions with a high content of carotenoids
Authors: Ярош, Катерина Олександрівна
Сімахіна, Галина Олександрівна
Yarosh, Ekaterina
Simahina, Galina
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів
лушпиння цибулі
каротиноїди
харчовіх барвники
onionskin
carotenoids
food coloring
пищевые красители
каротиноиды
шелуха лука
Issue Date: 2015
Citation: Сімахіна, Г. О. Отримання харчових барвників з лушпиння цибулі з підвищеним вмістом каротиноїдів / Г. О. Сімахіна, К. О. Ярош // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 36-37.
Abstract: Харчовий каротиноїдовмісний барвник із лушпиння цибулі, отриманий за запропонованими способами, можна застосовувати в різних галузях харчової промисловості, в тому числі для дитячого та дієтичного харчування, при виробництві різноманітних кулінарних страв та харчо концентратів, а також для продуктів із вираженою антиоксидантною дією. Пищевой каротиновмисни краситель с луковой шелухи, полученный по предложенным способами, можно применять в различных отраслях пищевой промышленности, в том числе для детского и диетического питания, при производстве различных кулинарных блюд и харчо концентратов, а также для продуктов с выраженной антиоксидантным действием. Food coloring karotynovmisni of onionskin obtained by the proposed method can be used in various fields of food industry, including the infant and dietetic foods, production of various culinary dishes and food concentrates and for products with a strong antioxidant effect.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22603
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf130.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.