Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22664
Title: Дослідження процесу бродіння дріжджового пшеничного тіста під тиском
Other Titles: Research yeast fermentation of wheat dough under pressure
Authors: Теличкун, Володимир Іванович
Кравченко, Олександр Іванович
Десик, Микола Григорович
Telychkun, Volodymyr
Kravchenko, Alexander
Desyk, Mykola
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
дріжджове тісто
пшеничне тісто
бродіння
yeast dough
wheat dough
fermentation
дрожжевое тесто
пшеничное тесто
брожение
Issue Date: 2015
Citation: Кравченко, О. І. Дослідження процесу бродіння дріжджового пшеничного тіста під тиском / О. І. Кравченко, М. Г. Десик, В. І. Теличкун // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 70-71.
Abstract: В сучасних умовах виробництва одним з основних завдань розвитку харчової промисловості є інтенсифікація технологічних процесів, у тому числі зміною фізико-хімічних якостей природної сировини різними методами при забезпеченні якісної продукції. В современных условиях производства одной из основных задач развития пищевой промышленности является интенсификация технологических процессов, в том числе изменением физико-химических свойств природного сырья различными методами при обеспечении качественной продукции. In modern conditions of production one of the major challenges of the food industry is the intensification of processes, including changing the physical and chemical properties of natural materials by various methods while ensuring quality products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22664
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf827.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.