Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22665
Title: Визначення енергетичних показників у процесі замішування хлібного тіста методом пікових точок
Authors: Шпак, Максим Сергійович
Чепелюк, Олена Олександрівна
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
замішування
метод пікових точок
тісто
kneading
method of peak points
dough
Issue Date: 2015
Citation: Шпак, М. С. Визначення енергетичних показників у процесі замішування хлібного тіста методом пікових точок / М. С. Шпак, О. О. Чепелюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 72-74.
Abstract: Приготування опари і тіста являє собою складний гідродинамічний та фізико-хімічний процес. Для змішування необхідних компонентів тіста і розвитку його структури використовують тістомісильні машини періодичної або неперервної дії з місильними органами різної форми, кожен з яких по-своєму впливає на якість тістових напівфабрикатів. Making dough and the dough is a complex hydrodynamic and physico-chemical process. For mixing the necessary components of the test and its structure using mixing machines periodic or continuous actions by mixing different shapes, each in their own way affect the quality of the dough semis.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22665
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf1.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.