DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22671

Название: Використання нетрадиційної сировини в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги
Другие названия: The use of alternative raw materials in technologies candy mass type soft nougat
Авторы: Оболкіна, Віра Іллівна
Каліновська, Тетяна Віталіївна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Obolkina, Vera
Kalinovska, Tatyana
Kyianytsia, Svetlana
Ключевые слова: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
цукеркова маса
нуга
нетрадиційна сировина
нетрадиционное сырье
конфетная масса
alternative raw materials
almond cake
candy mass
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Оболкіна, В. І. Використання нетрадиційної сировини в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, Т. В. Каліновська // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 92-93.
Краткий осмотр (реферат): Застосування білків сироватки в технологіях збивних цукеркових мас дозволить збагатити збивні кондитерські вироби та створити вироби з новою агрегатною білковою структурою. The use of whey proteins in whipped candy mass technology will enrich whipped pastry products and create a new aggregate protein structure. Применение белков сыворотки в технологиях збивних конфетных масс позволит обогатить сбивные кондитерские изделия и создать изделия с новой агрегатной белковой структурой.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22671
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
23.pdf849,86 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback