Використання нетрадиційної сировини в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Застосування білків сироватки в технологіях збивних цукеркових мас дозволить збагатити збивні кондитерські вироби та створити вироби з новою агрегатною білковою структурою.
The use of whey proteins in whipped candy mass technology will enrich whipped pastry products and create a new aggregate protein structure.
Description
Citation
Оболкіна, В. І. Використання нетрадиційної сировини в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, Т. В. Каліновська // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 92-93.