Особливості організації харчування дітей на підприємствах готельно-ресторанного господарства
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Харчування є однією з основних послуг, яка надається підприємствами готельно-ресторанного господарства, тамає важливу роль у процесі задоволення потреб гостей в основних поживних речовинах та енергії. Nutrition is one of the main services provided by enterprises of hotel and restaurant business, Tama important role in meeting the needs of guests in essential nutrients and energy.
Опис
Ключові слова
харчування, готельно-ресторанний бізнес, діти, children, hotel and restaurant business, food, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Солод, А. Є. Особливості організації харчування дітей на підприємствах готельно-ресторанного господарства / А. Є. Солод, В. О. Губеня // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 206-207.