Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22713
Title: Шляхи економії теплової енергії при виробництві пивного сусла
Other Titles: Ways of heat energy in the production of beer wort
Authors: Удодов, Сергій Олександрович
Марцинкевич, Леся Валентинівна
Udodov, Sergey
Martsynkevich, Lesya
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
теплова енергія
ефективність виробництва
пиво
эффективность производства
тепловая энергия
production efficiency
beer
heat energy
Issue Date: 2015
Citation: Удодов, С. А. Шляхи економії теплової енергії при виробництві пивного сусла / С. А. Удодов, Л. В. Марцинкевич // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 17-18.
Abstract: На сьогоднішній день ринок пива в Україні є досить потужним і насиченим. Тому, останнім часом, пивоварні підприємства здійснюють інвестиції не тільки у розширення асортименту та покращення якості напоїв, але й у підвищення ефективності виробництва. Today the beer market in Ukraine is quite powerful and rich. So, recently, breweries invest not only expand the range and improve the quality of drinks, but also improve efficiency. На сегодняшний день рынок пива в Украине является достаточно мощным и насыщенным. Поэтому в последнее время пивоваренные предприятия осуществляют инвестиции не только в расширение ассортимента и улучшение качества напитков, но и для повышения эффективности производства.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22713
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51.pdf905.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.