Шляхи економії теплової енергії при виробництві пивного сусла

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На сьогоднішній день ринок пива в Україні є досить потужним і насиченим. Тому, останнім часом, пивоварні підприємства здійснюють інвестиції не тільки у розширення асортименту та покращення якості напоїв, але й у підвищення ефективності виробництва. Today the beer market in Ukraine is quite powerful and rich. So, recently, breweries invest not only expand the range and improve the quality of drinks, but also improve efficiency.

Опис

Ключові слова

кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, теплова енергія, ефективність виробництва, пиво, эффективность производства, тепловая энергия, production efficiency, beer, heat energy

Бібліографічний опис

Удодов, С. А. Шляхи економії теплової енергії при виробництві пивного сусла / С. А. Удодов, Л. В. Марцинкевич // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 17-18.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced