Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 66092)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис до патенту на корисну модель. Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів. Description to useful model patent.Method for producing farinaceous culinary products of frozen dough half-finished products.

Опис

Ключові слова

борошняні кулінарні вироби, flour culinary products, швидке заморожування, заморожені тістові напівфабрикати, fast freezing, frozen semi-finished dough, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент № 66092. ) МПК A21D 8/02 (2006.01) A21D 13/08 (2006.01) Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів / Роглєв Й. Й., Доценко В. Ф., Іщенко Т. І., Шидловська О. Б. - № u201106280, заявл. 19.05.2011 ; опубл. 26.12.2011, Бюл.№ 24, 2011 р.

Зібрання