Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 66092)
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис до патенту на корисну модель. Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів.
Description to useful model patent.Method for producing farinaceous culinary products of frozen dough half-finished products.
Опис
Ключові слова
борошняні кулінарні вироби, flour culinary products, швидке заморожування, заморожені тістові напівфабрикати, fast freezing, frozen semi-finished dough, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент № 66092. ) МПК A21D 8/02 (2006.01) A21D 13/08 (2006.01) Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів / Роглєв Й. Й., Доценко В. Ф., Іщенко Т. І., Шидловська О. Б. - № u201106280, заявл. 19.05.2011 ; опубл. 26.12.2011, Бюл.№ 24, 2011 р.