DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22770

Название: Investigation of structural-mechanical properties of the recipe composition for special purpose fondants
Другие названия: Дослідження структурно-механічних властивостей рецептурної композиції фонданів спеціального призначення
Авторы: Bloshchinska (Dudkina), Olena
Havrysh, Andrey
Niemirich, Oleksandra
Ishchenko, Tatiana
Tkachuk, Yuriy
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Іщенко, Тетяна Іванівна
Ткачук, Юрій Михайлович
Ключевые слова: гарячі солодкі страви
горячие сладкие блюда
hot sweet dishes
поверхнево-активна речовина
поверхностно-активное вещество
surfactant
оптимізація
оптимизация
optimization
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Investigation of structural-mechanical properties of the recipe composition for fondans special purpose / Olеna Dudkina, Aleksandra Nemirich, Andriy Gavrysh nd other // Food and Environment Safety. – Suceava: Stefan cel Mare University, 2015. – Vol. XIV, Is. 4. – Р. 352-357.
Краткий осмотр (реферат): У статті представлені результати експериментальних досліджень за такими параметрами, як пористість, адгезія, загальна деформація щільною частини фонданів. В статье представлены результаты экспериментальных исследований по таким параметрам, как пористость, адгезия, общая деформация плотной части фонданов. The article presents the results of experimental studies on parameters such as porosity, adhesion, general deformation of dense part of the fondants.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22770
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
4.pdf483,44 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback