Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22770
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBloshchinska (Dudkina), Olena-
dc.contributor.authorNiemirich, Oleksandra-
dc.contributor.authorHavrysh, Andrey-
dc.contributor.authorIshchenko, Tatiana-
dc.contributor.authorTkachuk, Yuriy-
dc.date.accessioned2016-04-07T07:34:26Z-
dc.date.available2016-04-07T07:34:26Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationInvestigation of structural-mechanical properties of the recipe composition for fondans special purpose / Olеna Dudkina, Aleksandra Nemirich, Andriy Gavrysh and other // Food and Environment Safety. – Suceava: Stefan cel Mare University, 2015. – Vol. XIV, Issue 4. – Р. 352–357.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22770-
dc.description.abstractУ статті представлені результати експериментальних досліджень за такими параметрами, як пористість, адгезія, загальна деформація щільною частини фонданів. The article presents the results of experimental studies on parameters such as porosity, adhesion, general deformation of dense part of the fondants.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectгарячі солодкі стравиuk_UA
dc.subjecthot sweet dishesuk_UA
dc.subjectповерхнево-активна речовинаuk_UA
dc.subjectsurfactantuk_UA
dc.subjectоптимізаціяuk_UA
dc.subjectoptimizationuk_UA
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної справи-
dc.titleInvestigation of structural-mechanical properties of the recipe composition for special purpose fondantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf483.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.