DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22884

Название: Умови ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного господарства
Другие названия: Conditions of efficiency management structure business hotel and restaurant business
Авторы: Стукальська, Наталія Миколаївна
Сахненко, Катерина Олександрівна
Stukalska, Nataliya
Sakhnenko, Catherine
Ключевые слова: структура управління
менеджмент
готельне господарство
структура управления
менеджмент
гостиничное хозяйство
management structure
management
hospitality
кафедра туристичного та готельного бізнесу
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Стукальська, Н. М. Умови ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного господарства / Н. М. Стукальська, К. О. Сахненко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали доповідей 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. ‒ К. : НУХТ, 2016. ‒ Ч. 3. ‒ С. 489.
Серия/номер: Готельно-ресторанний та туристичний бізнес;34
Краткий осмотр (реферат): Розкривається питання щодо умов ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного господарства. Раскрывается вопрос об условиях эффективности структуры управления предприятий гостинично-ресторанного хозяйства.Expands the issue of conditions of efficiency management structure in hotel and restaurant management.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22884
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Stukalska (Ivanova) Sakhnenko.pdf272,16 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback