Умови ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розкривається питання щодо умов ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного господарства. Expands the issue of conditions of efficiency management structure in hotel and restaurant management.

Опис

Ключові слова

структура управління, менеджмент, готельне господарство, management structure, management, hospitality, кафедра туристичного та готельного бізнесу

Бібліографічний опис

Сахненко, К. О. Умови ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного господарства / К. О. Сахненко, Н. М. Стукальська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали доповідей 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. ‒ К. : НУХТ, 2016. ‒ Ч. 3. ‒ С. 489.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced