Умови ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного господарства
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розкривається питання щодо умов ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного господарства.
Expands the issue of conditions of efficiency management structure in hotel and restaurant management.
Опис
Ключові слова
структура управління, менеджмент, готельне господарство, management structure, management, hospitality, кафедра туристичного та готельного бізнесу
Бібліографічний опис
Сахненко, К. О. Умови ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного господарства / К. О. Сахненко, Н. М. Стукальська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали доповідей 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. ‒ К. : НУХТ, 2016. ‒ Ч. 3. ‒ С. 489.