Експерименти з їжею і науковий підхід

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлено наукові досягнення щодо створення та оформлення інноваційних страв у світі.

Опис

Ключові слова

страви, блюда, dishes, інновації, инновации, innovation, 3D-страви, 3D-dishes, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дудкіна, О. О. Експерименти з їжею і науковий підхід / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. - Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 383.