Експерименти з їжею і науковий підхід

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Представлено наукові досягнення щодо створення та оформлення інноваційних страв у світі.

Опис

Ключові слова

страви, блюда, dishes, інновації, инновации, innovation, 3D-страви, 3D-dishes, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дудкіна, О. О. Експерименти з їжею і науковий підхід / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. - Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 383.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced