Особливості рецептурного складу фонданів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

За результатами досліджень підібрано рецептурних склад фонданів спеціального призначення. By the results of researches was chosen the recipe composition of fondans for special purpose.

Опис

Ключові слова

фондан, fondant, модифікований крохмаль, modified starch, ПАР, surfactants, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дудкіна, О. О. Особливості рецептурного складу фонданів / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, Т. І. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. - К.: НУХТ. – Ч. 3. – С. 389.