Особливості рецептурного складу фонданів

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

За результатами досліджень підібрано рецептурних склад фонданів спеціального призначення. By the results of researches was chosen the recipe composition of fondans for special purpose.

Опис

Ключові слова

фондан, fondant, модифікований крохмаль, modified starch, ПАР, surfactants, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дудкіна, О. О. Особливості рецептурного складу фонданів / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, Т. І. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. - К.: НУХТ. – Ч. 3. – С. 389.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced