Особливості рецептурного складу фонданів
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
За результатами досліджень підібрано рецептурних склад фонданів спеціального призначення.
By the results of researches was chosen the recipe composition of fondans for special purpose.
Опис
Ключові слова
фондан, fondant, модифікований крохмаль, modified starch, ПАР, surfactants, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дудкіна, О. О. Особливості рецептурного складу фонданів / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, Т. І. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. - К.: НУХТ. – Ч. 3. – С. 389.