DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22943

Название: Чинники погіршення якості ароматизованих харчових продуктів та шляхи їх подолання
Другие названия: Factors flavored deterioration in the quality of food and how to overcome them
Авторы: Фролова, Наталія Епінетівна
Українець, Анатолій Іванович
Frolova, Natalia
Ukrainets, Anatoliy
Ключевые слова: кафедра технології оздоровчих продуктів
якість
ароматизовані продукти
харчові продукти
flavored products
food products
quality
ароматизированные продукты
пищевые продукты
качество
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Фролова, Н. Е. Чинники погіршення якості ароматизованих харчових продуктів та шляхи їх подолання / Н. Е.Фролова, А. І. Українець // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 88-90.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22943
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
15.pdf1,1 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback