Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22943
Название: Чинники погіршення якості ароматизованих харчових продуктів та шляхи їх подолання
Авторы: Фролова, Наталія Епінетівна
Українець, Анатолій Іванович
Ключевые слова: кафедра технології оздоровчих продуктів
якість
ароматизовані продукти
харчові продукти
flavored products
food products
quality
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Фролова, Н. Е. Чинники погіршення якості ароматизованих харчових продуктів та шляхи їх подолання / Н. Е.Фролова, А. І. Українець // Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 листопада 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 88–90.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22943
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
15.pdf1.1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.