DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22971

Название: Інновації в уповільненні процесу черствіння булочних виробів
Другие названия: Innovations in slowing the process cherstvenie bakery products
Авторы: Халікова, Есьма Фаїківна
Білик, Олена Анатоліївна
Бондар, Володимир Іванович
Halykova, Esma
Bilyk, Olena
Bondar, Vladimir
Ключевые слова: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
черствіння
булочні вироби
інновації
черствение
булочные изделия
инновации
cherstvenie
Bakery products
innovations
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Білик, О. А. Інновації в уповільненні процесу черствіння булочних виробів / О. А. Білик, Е. Ф. Халікова, В. І. Бондар // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 114-115.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22971
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
26.pdf1,16 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback