Інновації в уповільненні процесу черствіння булочних виробів
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, черствіння, булочні вироби, інновації, cherstvenie, innovations
Бібліографічний опис
Білик, О. А. Інновації в уповільненні процесу черствіння булочних виробів / О. А. Білик, Е. Ф. Халікова, В. І. Бондар // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 114-115.