Контроль якості нетрадиційних рослинних джерел для системи оздоровчого харчування
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, нетрадиційна рослинна сировина, оздоровче харчування, контроль якості, alternative herbs, health food, quality control
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Контроль якості нетрадиційних рослинних джерел для системи оздоровчого харчування / Г. О. Сімахіна, К. О. Ярош // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 156-158.