Контроль якості нетрадиційних рослинних джерел для системи оздоровчого харчування

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, нетрадиційна рослинна сировина, оздоровче харчування, контроль якості, alternative herbs, health food, quality control

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Контроль якості нетрадиційних рослинних джерел для системи оздоровчого харчування / Г. О. Сімахіна, К. О. Ярош // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 156-158.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced