Повертаємося до призабутої технології випікання хліба на хмелевих заквасках

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Зроблено аналіз функціональних властивостей хмелю. Наведені результати дослідження мікрофлори хмелевих заквасок.Сделан анализ функциональных свойств хмеля. The analysis of the functional properties of hops. The results of studies of the microflora of starter cultures of hop.

Опис

Ключові слова

хліб, мікрофлора, випікання, хміль, закваска, leaven, bread, microflora, baking, hop, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Повертаємося до призабутої технології випікання хліба на хмелевих заквасках / В. Юрчак, В. Рак, Б. Дахно, С. Церковна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 3 (52). - С.39-41.

Зібрання