DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23001

Название: Дослідження впливу хімічних компонентів хмелю та способу внесення на розвиток сторонньої мікрофлори хліба
Другие названия: Research of influence of chemical components of hops and methods of making on the development of foreign microflora bread
Авторы: Циганин, Євгенія Андріївна
Рак, Валентина Петрівна
Грегірчак, Наталія Миколаївна
Юрчак, Віра Гаврилівна
Пасічник, Ірина Олександрівна
Tsiganin, Evgenia
Rak, Valentina
Gregirchak, Natalia
Yurchak, Vera
Pasichnyk, Iryna
Ключевые слова: хліб
вплив
хміль
мікрофлора
бактерицидна дія
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра біотехнології і мікробіології
хлеб
влияние
хмель
микрофлора
бактерицидное действие
bread
influence
hop
microflora
bactericidal activity
Issue Date: 2009
Библиографическое описание: Дослідження впливу хімічних компонентів хмелю та способу внесення на розвиток сторонньої мікрофлори хліба / Є. А. Циганин, В. П. Рак, Н. М. Грегірчак, В. Г. Юрчак, І. О. Пасічник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 72 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2009 р. – К.: НУХТ, 2009. – С. 252.
Краткий осмотр (реферат): Встановлено, що кращий бактерицидний вплив має хмелевий відвар порівняно з використанням хмелю у вигляді гранул. Зі зменшенням вмісту α-кислот бактерицидна дія хмелю зменшується. Установлено, что лучший бактерицидный эффект имеет хмельной отвар по сравнению с использованием хмеля в виде гранул. С уменьшением содержания α-кислот бактерицидное действие хмеля уменьшается. Found that the best bactericidal effect is intoxicating broth compared to the use of hops in pellet form. With the decrease in the content α-acids, bactericidal action of hops is reduced.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23001
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Tyvgdvhkhtsvnrsmh.pdf714,88 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback