Дослідження впливу хімічних компонентів хмелю та способу внесення на розвиток сторонньої мікрофлори хліба
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено, що кращий бактерицидний вплив має хмелевий відвар порівняно з використанням хмелю у вигляді гранул. Зі зменшенням вмісту
α-кислот бактерицидна дія хмелю зменшується.
Found that the best bactericidal effect is intoxicating broth compared to the use of hops in pellet form. With the decrease in the content α-acids, bactericidal action of hops is reduced.
Опис
Ключові слова
хліб, вплив, хміль, мікрофлора, бактерицидна дія, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра біотехнології і мікробіології, bread, influence, hop, microflora, bactericidal activity
Бібліографічний опис
Дослідження впливу хімічних компонентів хмелю та способу внесення на розвиток сторонньої мікрофлори хліба / Є. А. Циганин, В. П. Рак, Н. М. Грегірчак, В. Г. Юрчак, І. О. Пасічник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 72 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2009 р. – К.: НУХТ, 2009. – С. 252.