Використання генно-модифікованих організмів (ГМО) в харчових продуктах - досягнення науки чи небезпека

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

харчові продукти, небезпека, генно-модифіковані організми, genetically modified organisms, danger, food products, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Мазур, Л. М. Використання генно-модифікованих організмів (ГМО) в харчових продуктах - досягнення науки чи небезпека / Л. М. Мазур, С. І. Шульга, І. В. Попова // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 325-327.