Використання генно-модифікованих організмів (ГМО) в харчових продуктах - досягнення науки чи небезпека

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

харчові продукти, небезпека, генно-модифіковані організми, genetically modified organisms, danger, food products, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Мазур, Л. М. Використання генно-модифікованих організмів (ГМО) в харчових продуктах - досягнення науки чи небезпека / Л. М. Мазур, С. І. Шульга, І. В. Попова // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 325-327.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced