DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23055

Название: Якість та безпечність продукції м’ясопереробної промисловості
Другие названия: The quality and safety of meat products industry
Авторы: Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна
Sakhnenko (Tikhonova), Anastasia
Ключевые слова: м’ясопереробна промисловість
якість продукції
безпечність продукції
мясоперерабатывающая промышленность
качество продукции
безопасность продукции
product safety
processing industry
product quality
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Сахненко, А. С. Якість та безпечність продукції м’ясопереробної промисловості / А. С. Сахненко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 323-324.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23055
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
84.pdf658,86 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback