Якість та безпечність продукції м’ясопереробної промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

м’ясопереробна промисловість, якість продукції, безпечність продукції, product safety, processing industry, product quality, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Сахненко, А. С. Якість та безпечність продукції м’ясопереробної промисловості / А. С. Сахненко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 323-324.