Якість та безпечність продукції м’ясопереробної промисловості
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
м’ясопереробна промисловість, якість продукції, безпечність продукції, product safety, processing industry, product quality, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Сахненко, А. С. Якість та безпечність продукції м’ясопереробної промисловості / А. С. Сахненко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 323-324.