Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дисертаційна робота присвячена дослідженню процесу замішування пшеничного дріжджового тіста та визначенню раціональних геометричних параметрів робочих органів тістомісильних машин безперервної дії. The dissertation is devoted to the study of the process mixing of the yeast dough and rational determination of geometric parameters of working continuously action mixing machines.

Опис

Ключові слова

кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, шнековий робочий орган, замішування, тісто, тістомісильна машина, моделювання, screw working body, mixing, dough, mixing machine, modeling

Бібліографічний опис

Кравченко, О. І. Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 "Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв" / Кравченко Олександр Іванович. - К., 2016. - 23 с.