Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дисертаційна робота присвячена дослідженню процесу замішування
пшеничного дріжджового тіста та визначенню раціональних геометричних
параметрів робочих органів тістомісильних машин безперервної дії.
The dissertation is devoted to the study of the process mixing of the yeast dough and
rational determination of geometric parameters of working continuously action mixing
machines.
Опис
Ключові слова
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, шнековий робочий орган, замішування, тісто, тістомісильна машина, моделювання, screw working body, mixing, dough, mixing machine, modeling
Бібліографічний опис
Кравченко, О. І. Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 "Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв" / Кравченко Олександр Іванович. - К., 2016. - 23 с.