Жувальна карамель функціонального призначення (Патент на корисну модель № 99200)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Жувальна карамель функціонального призначення містить ізомальт, фруктозу, желатин, лимонну кислоту, борошно зародків пшениці, аскорбінову кислоту.

Опис

Ключові слова

жувальна карамель, функціональний продукт, ізомальт, фруктоза, зародки пшениці, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, жевательная карамель, функциональный продукт, изомальт, зародыши пшеницы, chewing candies, functional product, isomalt, fructose, wheat germ

Бібліографічний опис

Патент 99200 UA, МПК А23G 3/00 (2015.01) Жувальна карамель функціонального призначення / Дорохович А. М., Божок О. С., Мазур Л. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201412793 ; заявл. 27.11.2014 ; опубл. 25.05.2015, Бюл. № 10, 2015 р.

Зібрання