Жувальна карамель функціонального призначення (Патент на корисну модель № 99200)
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Жувальна карамель функціонального призначення містить ізомальт, фруктозу, желатин, лимонну кислоту, борошно зародків пшениці, аскорбінову кислоту.
Опис
Ключові слова
жувальна карамель, функціональний продукт, ізомальт, фруктоза, зародки пшениці, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, жевательная карамель, функциональный продукт, изомальт, зародыши пшеницы, chewing candies, functional product, isomalt, fructose, wheat germ
Бібліографічний опис
Патент 99200 UA, МПК А23G 3/00 (2015.01) Жувальна карамель функціонального призначення / Дорохович А. М., Божок О. С., Мазур Л. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201412793 ; заявл. 27.11.2014 ; опубл. 25.05.2015, Бюл. № 10, 2015 р.