Мафін безглютеновий (Патент на корисну модель № 91386)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Мафін безглютеновий містить борошно гречане, цукор білий, меланж, рослинну олію, емульгатори Е471, камедь, крохмаль, соду харчову, пірофосфат натрію. Як камедь використовують камедь ксантану, як крохмаль використовують крохмаль картопляний. Використовують борошно амарантове, какао-порошок, лецитин. Gluten-free muffins containing buckwheat flour, sugar, egg, vegetable oil, emulsifier E471, gum, starch, baking soda, sodium pyrophosphate. As gum xanthan gum is used as starch using potato starch. Use amarantovoe flour, cocoa powder, lecithin.

Опис

Ключові слова

мафін, камедь ксантану, лецетин, борошно амарантове, целіакія, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, muffin, xanthan gum, lecithin, flour amarantovoe, celiac disease

Бібліографічний опис

Патент 91386 UA, МПК А21D 13/08 (2006.01) Мафін безглютеновий / Дорохович А. М., Лазоренко Н. П., Омельянченко І. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201303061 ; заявл. 22.03.2013 ; опубл. 10.07.2014, Бюл. № 13, 2014 р.

Зібрання