Розроблення затяжного печива дієтично-функціонального призначення для хворих на цукровий діабет

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі приведено результати дослідження можливостей розробки затяжного печива для хворих на цукровий діабет. Визначено оптимальну кількість функціональних компонентів та вплив сировини, що їх містить, на якість емульсії та тіста для затяжного печива. Спрогнозовано вплив інуліну та фруктози на терміни зберігання затяжного печива функціонального призначення. In this work the results of research capacity development protracted cookies for diabetics. The optimum number of functional components and the impact of raw materials containing them, the quality emulsions and dough for cookies protracted. Predicted effect of inulin and fructose for prolonged periods of storage cookie functionality.

Опис

Ключові слова

затяжне печиво, цукровий діабет, інулін, фруктоза, топінамбур, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, protracted cookies, diabetes, insulin, fructose, artichoke

Бібліографічний опис

Кириченко, П. О. Розроблення затяжного печива дієтично-функціонального призначення для хворих на цукровий діабет / П. О. Кириченко, М. М. Петренко, A. M. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 130.