Розроблення затяжного печива дієтично-функціонального призначення для хворих на цукровий діабет
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі приведено результати дослідження можливостей розробки затяжного печива для хворих на цукровий діабет.
Визначено оптимальну кількість функціональних компонентів та вплив сировини, що їх містить, на якість емульсії та тіста для затяжного печива. Спрогнозовано вплив інуліну та фруктози на терміни зберігання затяжного печива функціонального призначення.
In this work the results of research capacity development protracted cookies for diabetics.
The optimum number of functional components and the impact of raw materials containing them, the quality emulsions and dough for cookies protracted. Predicted effect of inulin and fructose for prolonged periods of storage cookie functionality.
Опис
Ключові слова
затяжне печиво, цукровий діабет, інулін, фруктоза, топінамбур, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, protracted cookies, diabetes, insulin, fructose, artichoke
Бібліографічний опис
Кириченко, П. О. Розроблення затяжного печива дієтично-функціонального призначення для хворих на цукровий діабет / П. О. Кириченко, М. М. Петренко, A. M. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 130.