Розроблення затяжного печива дієтично-функціонального призначення для хворих на цукровий діабет

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі приведено результати дослідження можливостей розробки затяжного печива для хворих на цукровий діабет. Визначено оптимальну кількість функціональних компонентів та вплив сировини, що їх містить, на якість емульсії та тіста для затяжного печива. Спрогнозовано вплив інуліну та фруктози на терміни зберігання затяжного печива функціонального призначення. In this work the results of research capacity development protracted cookies for diabetics. The optimum number of functional components and the impact of raw materials containing them, the quality emulsions and dough for cookies protracted. Predicted effect of inulin and fructose for prolonged periods of storage cookie functionality.

Опис

Ключові слова

затяжне печиво, цукровий діабет, інулін, фруктоза, топінамбур, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, protracted cookies, diabetes, insulin, fructose, artichoke

Бібліографічний опис

Кириченко, П. О. Розроблення затяжного печива дієтично-функціонального призначення для хворих на цукровий діабет / П. О. Кириченко, М. М. Петренко, A. M. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 130.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced