Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23142
Title: Дослідження сорбційних і десорбційних процесів у здобному печиві на цукрі та цукрозамінниках
Other Titles: Investigation of sorption and adsorption processes butter cookies on sugar and sweeteners
Authors: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Яременко, Оксана Михайлівна
Dorohovich, Antonella
Yaremenko, Oksana
Keywords: здобне печиво
цукрозамінники
терміни зберігання
ізотерми сорбції
активність води
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
сдобное печенье
сахарозаменители
сроки хранения
изотермы сорбции
активность воды
butter cookies
sweeteners
shelf life
sorption isotherm
water activity
Issue Date: 2008
Citation: Дорохович, А. М. Дослідження сорбційних і десорбційних процесів у здобному печиві на цукрі та цукрозамінниках / А. М. Дорохович, О. М. Яременко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2008. – № 06 (43). – С. 15-17.
Abstract: Стаття присвячена дослідженням впливу цукрозамінників на сорбційно-десорбційні процеси, що відбуваються при зберіганні здобного печива. Досліджено також зміну активності води та структурні характеристики зразків здобного печива, що містять у своєму складі цукрозамінники, що дозволило прогнозувати терміни їх зберігання.Статья посвящена исследованию влияния сахарозаменителей на сорбционно-адсорбционные процессы, происходящие при хранении сдобного печенья. Исследовано также изменение активности воды и структурные характеристики образцов сдобного печенья, содержащего в своем составе сахарозаменители, что позволило прогнозировать сроки их хранения.The article investigates the impact of sweeteners on sorption and adsorption processes occurring during storage butter biscuits. Also investigated the change of water activity and structural characteristics of samples of butter biscuits containing sweeteners in its composition, allowing to predict the timing of storage.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23142
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sdamdsidpyzpnctc.pdf147.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.