Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23142
Title: Дослідження сорбційних і десорбційних процесів у здобному печиві на цукрі та цукрозамінниках
Authors: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Яременко, Оксана Михайлівна
Keywords: здобне печиво
цукрозамінники
терміни зберігання
ізотерми сорбції
активність води
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
butter cookies
sweeteners
shelf life
sorption isotherm
water activity
Issue Date: 2008
Citation: Дорохович, А. М. Дослідження сорбційних і десорбційних процесів у здобному печиві на цукрі та цукрозамінниках / А. М. Дорохович, О. М. Яременко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2008. – № 06 (43). – С. 15-17.
Abstract: Стаття присвячена дослідженням впливу цукрозамінників на сорбційно-десорбційні процеси, що відбуваються при зберіганні здобного печива. Досліджено також зміну активності води та структурні характеристики зразків здобного печива, що містять у своєму складі цукрозамінники, що дозволило прогнозувати терміни їх зберігання. The article investigates the impact of sweeteners on sorption and adsorption processes occurring during storage butter biscuits. Also investigated the change of water activity and structural characteristics of samples of butter biscuits containing sweeteners in its composition, allowing to predict the timing of storage.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23142
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sdamdsidpyzpnctc.pdf147.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.