Технологія мальтодекстринів із крохмалю та їх застосування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено технологічні умови виробництва мальтодекстринів із кукурудзяного і картопляного крохмалю. Вивчено властивості мальтодекстринів. Запропоновані варіанти використання мальтодекстринів у виробництві низькокалорійних продуктів.
Investigated technological conditions of production of maltodextrin from corn and potato starch. Studied the properties of maltodextrins. The suggested use of maltodextrin in the production of low-calorie foods.

Опис

Ключові слова

крохмаль, starch, мальтодекстрин, ферментативний гідроліз, амілоза, амілопектин, maltodextrin, enzymatic hydrolysis, amylose, amylopectin, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Технологія мальтодекстринів із крохмалю та їх застосування / О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, О. М. Майданець, В. В. Петрушевський // Цукор України. - 2002. - № 2. - С. 26-28.

Зібрання