Технологія мальтодекстринів із крохмалю та їх застосування
Вантажиться...
Файли
Дата
2002
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено технологічні умови виробництва мальтодекстринів із кукурудзяного і картопляного крохмалю. Вивчено властивості мальтодекстринів. Запропоновані варіанти використання мальтодекстринів у виробництві низькокалорійних продуктів.
Investigated technological conditions of production of maltodextrin from corn and potato starch. Studied the properties of maltodextrins. The suggested use of maltodextrin in the production of low-calorie foods.
Investigated technological conditions of production of maltodextrin from corn and potato starch. Studied the properties of maltodextrins. The suggested use of maltodextrin in the production of low-calorie foods.
Опис
Ключові слова
крохмаль, starch, мальтодекстрин, ферментативний гідроліз, амілоза, амілопектин, maltodextrin, enzymatic hydrolysis, amylose, amylopectin, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Технологія мальтодекстринів із крохмалю та їх застосування / О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, О. М. Майданець, В. В. Петрушевський // Цукор України. - 2002. - № 2. - С. 26-28.