Цукор нового покоління тагатоза та її використання при виробництві жувальної карамелі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В матеріалах розглянуто можливості використання нового цукру – тагатози в технології карамелі для отримання продукту з функціональними властивостями та зниженою калорійністю. Обґрунтовано оптимальний рецептурний склад карамелі на суміші тагатоза-мальтитол та представлені дослідження можливої кристалізації тагатози при зберіганні карамелі. Доведено, що нові рецептурні композиції дозволяють тримати карамель дієтично-функціонального призначення. In the files examined the possibility of using new sugar - candy tagatose technology for product with functional properties and low calorie. Grounded best prescription for the caramel mixture tagatose-maltitol and are exploring possible tagatose crystallization during storage caramel. It is proved that the new recipe caramel composition can keep the dietary and functional purposes.

Опис

Ключові слова

карамель, тагатоза, цукровий діабет, калорійність, мальтитол, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, caramel, tagatose, diabetes, calorie, maltitol

Бібліографічний опис

Дорохович, А. М. Цукор нового покоління тагатоза та її використання при виробництві жувальної карамелі / А. М. Дорохович, О. С. Божок, Л. С. Мазур // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – К. : НУХТ, 2015. – С. 65-67.