Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23322
Title: Традиції випікання хліба
Authors: Майборода, Олена Іванівна
Мазур, Лариса Михайлівна
Корж, Марія Олександрівна
Keywords: кафедра харчової хімії
традиції
хліб
випікання хліба
traditions
bread
baking bread
Issue Date: 2015
Citation: Майборода, О. І. Традиції випікання хліба / О. І. Майборода, Л. М. Мазур, М. О. Корж // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – C. 172-173.
Abstract: Скільки на світі живуть люди, стільки вони випікають хліб. How many people live in the world, so they baked bread.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23322
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
62.pdf117 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.